top of page
Blanc_Atica_wix.jpg
vegano_transparent_rahmen.png
UE_JPG_verd.jpg

BLANC ÀTICA 3x3

2021 Ecològic

Complexitat: 3 varietats de raïm fermentades en 3 tipus de fusta diferents. L'objectiu d'aquest vi és gaudir de la fruita combinada amb la fusta. Evolucionarà favorablement en els propers 2-3 anys. Ideal per acompanyar pastes, arrossos, verdures a la brasa
i plats guisats de peix amb certa consistència.

 

Varietats

76% Xarel·lo

12% Macabeu
12% Chardonnay

Analítica

Alcohol (% vol): 12'50

ATT (g/l): 6,49 àcid tartàric

AVR (g/l): 0,21 àcid acètic

Sucre (g/l): 0,40 flucosa+fructosa

SO2 (mg/l): 27/87

pH: 3,26

Nota de tast

COLOR: Color groc palla seca i reflexes or-nou oliós, brillant i llàgrima potent i densa.

AROMES: Notes aromàtiques potents, amb presència dominant de notes terciàries que van des de les notes balsàmiques (resina de pi), licoroses (destil·lats de malta), torrats de la barrica i acabant amb presència floral (camamilla), fruita madura caramel·litzada i vegetals secs (bolet, palla seca).


BOCA: Entrada en boca amb personalitat i complexitat, cremosa i d’estructura mitja-alta, marcat en sensacions terroses, minerals i derivades de les fustes (calcari, brasa humida, torrats) postgust llarg (fruites en licor) i retrogust que de nou recorda certes notes de whiskies envellits.

Vi ecològic

És un vi ecològic, certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), que controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat
i comercialització.

Reconeixements:

XXV CONCURS DE VINS I CAVES DE CATALUNYA - GIROVI 2020

Medalla Gran Or

Atorgat 2020

53è. CONCURS DE VINS DE QUALITAT DO.PENEDÈS

Medalla d'Or

Atorgat 2019

bottom of page