Doble medalla per al nostre vi: "Negre Samsó 2012"

02/10/2017

 

Els concursos AWC Viena i Mundus Vini premien la qualitat del nostre vi "Negre Samsó 2012"
AWC Viena és un dels més grans concursos vinícoles reconeguts del món, on enòlegs nacionals i internacionals, sommeliers, gastrònoms, comerciants de vi i periodistes escullen els vins sota unes regles estrictes de tast.
MUNDUS VINI (Alemanya) té com a objectiu fomentar la qualitat i promoure la comercialització dels vins presentats a concurs. Els vins són degustats per enòlegs, productors i distribuïdors de vi, sommeliers i periodistes especialitzats de tot el món.
 
Confiem que l'esforç i passió que dipositem en cadascuna de les nostres ampolles es transformi en plaer per a vostè en el moment de degustar-les.

Please reload

VCM-collita-propia-OK.png