top of page

VIATGE SEGUR "SAFE TRAVEL"


Celler Parató, ha obtingut també el Segell SAFE TRAVELS promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC) i gestionat per Turisme de Barcelona.
  • Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció front la COVID-19. El segell avala la tasca feta pel nostre Celler per poder adequar la nostra activitat enoturistica als nous protocols d’higiene i seguretat , tant per als nostres treballadors i visitants.

Des de l'inici de la pandèmia PARATÓ ha elaborat i portat a terme un pla de contingència anticovid que garanteix la implementació de mesures de seguretat per protegir tant els seus treballadors com els visitants del celler. D'aquesta manera hem pogut seguir portant a terme les visites i sempre adaptant-nos a les mesures aprovades a cada moment pel PROCICAT, enfocades ara més que mai, a gaudir de la vinya i de l'entorn, fent les activitats en espais oberts ,sempre amb reserva prèvia per a gaudir de qualsevol activitat al celler, grups reduïts i exclusius .

Comments


bottom of page