top of page
Blanc_Brisat_wix.jpg
vegano_transparent_rahmen.png
UE_JPG_verd.jpg

XAREL·LO BRISAT

2022 Ecològic

Vi blanc elaborat com un vi negre, macerat amb les pells, sense sulfits ni llevats afegits, es un vi lliure, de mínima intervenció.  Es també un record cap els nostres avantpassats, un vi com feien els nostres avis, natural, autèntic, un festival d’aromes, gustos i sensacions que no deixen indiferent. Un vi de història i coneixement.

Varietats
100% Xarel·lo

Analítica

Alcohol (% vol): 11'55

Acidesa total (g/l): 3,40

Acidesa volàtil (g/l): 0,63

Sucre (g/l): ) 0,30

SO2 (mg/l): 02/90

pH: 3,36

Nota de tast

COLOR: Color groc or vell-coure, llàgrima marcada.


AROMES: Aromes marcades i netes de pell de raïm, fruites blanques madures (albercoc, préssec de vinya) i típiques notes varietals de caire vegetal com la palla seca, flor seca, molsa humida, flor de camamilla, pell de cítrics i bolet sec.

BOCA: Entrada en boca suau alhora que potenciada pels tanins de la pell de raïm, que evoluciona a un vi més estructurat a final de paladar, punt amarg sobre la llengua que proporciona lleugera frescor, i pell de raïm, postgust mitjanament llarg, i retrogust final marcadament salí (alga seca) i pell de taronja.

Vi ecològic

És un vi ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l'ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides, etc.). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d'aquestes substàncies.

bottom of page