top of page
Blanc_Brisat_wix.jpg
vegano_transparent_rahmen.png
UE_JPG_verd.jpg

XAREL·LO BRISAT

2021 Ecològic

Vi blanc elaborat com un vi negre, macerat amb les pells, sense sulfits ni llevats afegits, es un vi lliure, de mínima intervenció.  Es també un record cap els nostres avantpassats, un vi com feien els nostres avis, natural, autèntic, un festival d’aromes, gustos i sensacions que no deixen indiferent. Un vi de història i coneixement.

Varietats
100% Xarel·lo

Analítica

Alcohol (% vol): 11'95

Sucre (g/l): ) 1,60

Acidesa total (g/l): 3,70

SO2 (mg/l): 03/12

Acidesa volàtil (g/l): 0,49

pH: 3,36

Nota de tast

COLOR: Color groc daurat-coure, llàgrima intensa.


AROMES: Aromes primàries franques de record varietal i pell de raïm, predominant en notes vegetals i balsàmiques, com fonoll, cítrics (pomel), flor seca, espècies dolces, camamilla, caramel cremat i final de cítric amarg (pell de taronja seca).

BOCA: Entrada en boca suau i lleugera, que evoluciona a un vi més estructurat a final de boca, presencia de taní de pell de raïm, postgust persistent i retrogust final en combinació de salinitat-acidesa-amargor que ofereix refresc i notes de taronja confitada.

Vi ecològic

És un vi ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l'ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides, etc.). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d'aquestes substàncies.

bottom of page