top of page

VINYES

El Territori

 

L’Alt Penedès, territori protegit per la muntanya de Montserrat, proporciona un clima típicament mediterrani, d’estius calorosos i hiverns suaus, òptim per al conreu de la vinya.  S’han trobat restes arqueològiques que demostren que fenicis i romans ja conreaven la vinya en aquest indret. En general, són sòls argil·localcaris tot i que algunes parcel·les presenten zones amb sauló. Són terres pobres en matèria orgànica. Tot i això, l’orografia i orientació, condiciona la personalitat de cada parcel·la.
 

Estem convençuts que un bon vi neix a la vinya. Només els millors raïms es vinificaran per elaborar els nostres vins i caves. Apliquem l’agricultura ecològica a totes les nostres finques.

Can Campmany

 

Situada a Guardiola de Font-rubí.

36 Ha. La nostra primera finca al Penedès on es conreen per les característiques del seu sòl, les varietats negres Cabernet Sauvignon, Pinot Noir i Ull de Llebre. Parcel·les de pendent suau, poc profundes i de baixa fertilitat, orientades al sud-oest.

La Fanga

 

Finca de 15 Ha situada a Guardiola de Font-rubí. Terres argil·localcàries, profundes i fèrtils, orientades a nord-est. Delimitades a la part baixa per la Riera del Romaní i el seu bosc.  Aquí conreem les varietats, Parellada, Ull de Llebre i Samsó.

Can Respall

 

Situada a El Pla del Penedès. 33 Ha. En aquesta finca es va construir el Celler al voltant de la masia familiar “Can Respall de Renardes” i el nostre celler. Les 22 parcel·les que formen la finca, amb suaus pendents i una fertilitat mitjana, són òptimes per conrear les varietats blanques Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardonnay.

Camp Nou

 

Parcel·la de 10 Ha situada al terme municipal de Torrelavit. Es conrea únicament la varietat Macabeu amb ceps plantats l’any 1962.

bottom of page