Cava_Rosé_wix.jpg

ÀTICA CAVA EXTRA-BRUT ROSÉ Ecològic

Àtica Cava Extra Brut rosat, pàl·lid, subtil, floral que ens recorda els matins frescos primaverals del nostre Penedès, amb les suaus brises de la mediterrània. Es un cava jove i fresc, lleuger però amb fermesa, que expressa la força de les dos varietats, Pinot Noir i Chardonnay amb les que s’elabora. Ens farà gaudir com a copa d’aperitiu o acompanyant tot tipus d’amanides, pastes, peixos o carns blanques. 

 

Varietats
75% Pinot Noir

25% Chardonnay

Analítica

Alcohol (% vol): 12'10

Sucre (g/l): 5,10

Acidesa total (g/l): 4,05

SO2 (mg/l): 09/71

Acidesa volàtil (g/l): 0,21

pH: 3,13

Nota de tast

COLOR: Color rosat pètal de rosa pàl·lid i ribet blau-salmó, corona potent i persistent de rosari continu i bombolla molt fina i viva llàgrima.

 

AROMES: Aromes elegants i dolcenques, record de fruits vermells (maduixa, cirera) i fruita caramel·litzada (mora), toc balsàmic i vegetal (palla humida, té verd) i derivats de la criança (fruits secs torrats, pa torrat).


BOCA: Pas en boca d’agradable sensació fresca i fruitada (préssec, maduixa àcida), carbònic integrat, dolcenc i suau persitència, retrogust balsàmic (menta) i final cítric (mandarina).

Cava ecològic

És un cava ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.