top of page
Cava_Rose_wix.jpg
Segell-Elaborador-Integral_fitxes.png
Segell-Vegano_fitxes.png
Segell-Fulla-CCPAE_fitxes.png

ÀTICA CAVA EXTRA-BRUT ROSÉ Ecològic

Àtica Cava Extra Brut rosat, pàl·lid, subtil, floral que ens recorda els matins frescos primaverals del nostre Penedès, amb les suaus brises de la mediterrània. Es un cava jove i fresc, lleuger però amb fermesa, que expressa la força de les dos varietats, Pinot Noir i Chardonnay amb les que s’elabora. Ens farà gaudir com a copa d’aperitiu o acompanyant tot tipus d’amanides, pastes, peixos o carns blanques. 

 

Varietats
75% Pinot Noir

25% Chardonnay

Analítica

Alcohol (% vol): 12'10

Acidesa total (g/l): 4,00

Acidesa volàtil (g/l): 0,29

Sucre (g/l): 4,40

SO2 (mg/l): 11/65

pH: 3,13

Nota de tast

COLOR: Color rosat pètal d rosa pàl·lid i ribet coure lleuger, corona potent i persistent de rosari continu i bombolla molt fina i viva llàgrima.

 

AROMES: Aromes dolcenques i fruitoses, amb record de fruits madurs (préssec, cirera) i fruita caramel·litzada (caramel), toc balsàmic i vegetal (palla humida, flor seca, fonoll) i derivats de la criança (fruits secs torrats, pa torrat).


BOCA: Pas en boca cremós i de sensació fresca i fruitada (fruita d’ós), carbònic integrat, dolcenc i suau persistència, retrogust balsàmic (mentolat, eucaliptus) i final cítric (pell de mandarina).

Cava ecològic

És un cava ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Reconeixements

Barcelona Rosé International Bubbles Awards 2023

Medalla d'Argent 

bottom of page