top of page
Cava_Rose_wix.jpg
Segell-Elaborador-Integral_fitxes.png
Segell-Vegano_fitxes.png
Segell-Fulla-CCPAE_fitxes.png

ÀTICA CAVA EXTRA-BRUT ROSÉ Ecològic

Àtica Cava Extra Brut rosat, pàl·lid, subtil, floral que ens recorda els matins frescos primaverals del nostre Penedès, amb les suaus brises de la mediterrània. Es un cava jove i fresc, lleuger però amb fermesa, que expressa la força de les dos varietats, Pinot Noir i Chardonnay amb les que s’elabora. Ens farà gaudir com a copa d’aperitiu o acompanyant tot tipus d’amanides, pastes, peixos o carns blanques. 

 

Varietats
85% Pinot Noir

15% Chardonnay

Analítica

Alcohol (% vol): 12'20

Acidesa total (g/l): 4,00

Acidesa volàtil (g/l): 0,25

Sucre (g/l): 4,40

SO2 (mg/l): 14/67

pH: 3,26

Nota de tast

COLOR: Color rosat pètal de rosa pàl·lid i ribet vermell-groguenc lleuger, corona àmplia i persistent de rosari continu i bombolla molt fina i viva llàgrima.

 

AROMES: Aromes dolces i fruitoses, amb record de fruits madurs vermells (cirera, maduixot, magrana), toc balsàmic (herba tallada, mentol) i vegetal (palla humida, flor seca per damunt de notes suaus de la criança (pa torrat, pastisseria).


BOCA: Pas en boca cremós i de sensació fresca i fruitada (fruita d’os), carbònic viu i integrat, dolcenc i persistent, retrogust balsàmic (mentolat, eucaliptus) i final cítric (taronja sanguina) i marcadament refrescant.

Cava ecològic

És un cava ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Reconeixements

Barcelona Rosé International Bubbles Awards 2023

Medalla d'Argent 

bottom of page