

BLANC ÀTICA 3x3
2019 Ecològic
Complexitat: 3 varietats de raïm fermentades en 3 tipus de fusta diferents. L'objectiu d'aquest vi és gaudir de la fruita combinada amb la fusta. Evolucionarà favorablement en els propers 2-3 anys. Ideal per acompanyar pastes, arrossos, verdures a la brasa
i plats guisats de peix amb certa consistència.
Varietats
50% Xarel·lo
30% Macabeu
20% Chardonnay
Analítica
Alcohol (% vol): 12'25
Sucre (g/l): 0,30
Acidesa total (g/l): 3,65
Acidesa volàtil (g/l): 0,53
SO2 (mg/l): 24/80
pH: 3,32
Nota de tast
COLOR: Color groc palla seca i reflexes verdosos or-nou, brillant i llàgrima potent i caiguda lenta.
AROMES: Interessant paleta aromàtica, on d’entrada apareixen notes resinoses i de fustes cremades, obrint-se cap a notes terciàries de flor seca i fulla de té, fruits secs torrats (avellana, pell d’ametlla), lleugerament especiat (canyella, vainilla) i finalment amb aireació lleugera cap a notes de fruita madura (orellana, poma al forn, albercoc sec).
BOCA: Pas en boca de cos mig, en combinació amb notes cremoses i suau acidesa làctica, de llarg postgust, lleu sensació alcohòlica picant i retrogust balsàmic (resina de pi, eucaliptus) refrescant.
Vi ecològic
És un vi ecològic, certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), que controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat
i comercialització.
Reconeixements:
XXV CONCURS DE VINS I CAVES DE CATALUNYA - GIROVI 2020
Medalla Gran Or
Atorgat 2020
53è. CONCURS DE VINS DE QUALITAT DO.PENEDÈS
Medalla d'Or
Atorgat 2019