BLANC ÀTICA 3x3
2021 Ecològic
Complexitat: 3 varietats de raïm fermentades en 3 tipus de fusta diferents. L'objectiu d'aquest vi és gaudir de la fruita combinada amb la fusta. Evolucionarà favorablement en els propers 2-3 anys. Ideal per acompanyar pastes, arrossos, verdures a la brasa
i plats guisats de peix amb certa consistència.
Varietats
76% Xarel·lo
12% Macabeu
12% Chardonnay
Analítica
Alcohol (% vol): 12'50
ATT (g/l): 6,49 àcid tartàric
AVR (g/l): 0,21 àcid acètic
Sucre (g/l): 0,40 flucosa+fructosa
SO2 (mg/l): 27/87
pH: 3,26
Nota de tast
COLOR: Color groc palla seca i reflexes or-nou oliós, brillant i llàgrima potent i densa.
AROMES: Notes aromàtiques potents, amb presència dominant de notes terciàries que van des de les notes balsàmiques (resina de pi), licoroses (destil·lats de malta), torrats de la barrica i acabant amb presència floral (camamilla), fruita madura caramel·litzada i vegetals secs (bolet, palla seca).
BOCA: Entrada en boca amb personalitat i complexitat, cremosa i d’estructura mitja-alta, marcat en sensacions terroses, minerals i derivades de les fustes (calcari, brasa humida, torrats) postgust llarg (fruites en licor) i retrogust que de nou recorda certes notes de whiskies envellits.
Vi ecològic
És un vi ecològic, certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), que controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat
i comercialització.
Reconeixements:
XXIX CONCURS DE VINS I CAVES DE CATALUNYA - GIROVI 2024
Medalla d'Argent
Atorgat 2024
XXV CONCURS DE VINS I CAVES DE CATALUNYA - GIROVI 2020
Medalla Gran Or
Atorgat 2020
53è. CONCURS DE VINS DE QUALITAT DO.PENEDÈS
Medalla d'Or
Atorgat 2019