UE_JPG_verd.jpg

BLANC ÀTICA 3x3

2018 Ecològic

Complexitat: 2 varietats de raïm fermentades en 3 tipus de fusta diferents. L'objectiu d'aquest vi és gaudir de la fruita combinada amb la fusta. Evolucionarà favorablement en els propers 2-3 anys. Ideal per acompanyar pastes, arrossos, verdures a la brasa
i plats guisats de peix amb certa consistència.

 

Varietats

50% Xarel·lo
50% Chardonnay

Analítica

Alcohol (% vol): 12'65

Sucre (g/l): 0,40

Acidesa total (g/l): 3,70

Acidesa volàtil (g/l): 0,43

SO2 (mg/l): 20/89

pH: 3,35

Nota de tast

COLOR: Color groc palla seca i reflexes or-nou, brillant de llàgrima marcada i espessa.

 

AROMES: Complexitat aromàtica on sobresurten aromes derivades de la criança amb record de fruits secs torrats (avellana, nous), toc fruitat madur (préssec sec, pinya, poma al forn) sobre fons de notes dolces (vainilla, camamilla), torrefactes i especiats (nou moscada).


BOCA: Pas en boca untuós i greixós, d’estructura mitja-alta, equilibrada en alcohol i acidesa moderada, presència fruitada, post–gust llarg i retrogust balsàmic (eucaliptus, mentol).

Vi ecològic

És un vi ecològic, certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), que controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat
i comercialització.

Reconeixements:

XXV CONCURS DE VINS I CAVES DE CATALUNYA - GIROVI 2020

Medalla Gran Or

Atorgat 2020

53è. CONCURS DE VINS DE QUALITAT DO.PENEDÈS

Medalla d'Or

Atorgat 2019

VCM-collita-propia-OK.png