BLANC ÀTICA 3x3

2017 Ecològic

Complexitat: 3 varietats de raïm fermentades en 3 tipus de fusta diferents. L'objectiu d'aquest vi és gaudir de la fruita combinada amb la fusta. Evolucionarà favorablement en els propers 2-3 anys. Ideal per acompanyar pastes, arrossos, verdures a la brasa
i plats guisats de peix amb certa consistència.

 

Varietats

44% Xarel·lo
37% Chardonnay

19% Macabeu

 

Analítica

Alcohol (% vol): 13'10

Sucre (g/l): 0,40

Acidesa total (g/l): 3,85

Acidesa volàtil (g/l): 0,31

SO2 (mg/l): 23/102

pH: 3,25
 

Nota de tast

COLOR: Color groc palla seca i reflexes or-nou, brillant i potent llàgrima de caiguda lenta.

 

AROMES: En nas apareixen marcades notes fruitades de record madur (meló groc, préssec sec, pinya) amb rerefons de notes terciàries derivades de la criança com fruits secs (avellana, nou madura), fustes cremades (carbó humit) i vegetals (fulla de té i tabac, flor seca).


BOCA: Pas en boca untuós i greixós, de recorregut llarg, equilibrat en alcohol i acidesa, cert refresc cítric, lleugerament licorós i caràcter mineral a final de boca (guix, grafit).

Vi ecològic

És un vi ecològic, certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), que controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat
i comercialització.

Reconeixements:

XXV CONCURS DE VINS I CAVES DE CATALUNYA - GIROVI 2020

Medalla Gran Or

Atorgat 2020

53è. CONCURS DE VINS DE QUALITAT DO.PENEDÈS

Medalla d'Or

Atorgat 2019

VCM-collita-propia-OK.png