

CAVA BRUT
NATURE RESERVA
Cava Reserva amb més de 24 mesos de criança en les nostres caves. En el moment del desgorjament no afegim cap tipus de licor d’expedició mantenint el sucre residual a nivells mínims. Sec, seriós, rodó i madur. És, doncs, un cava Brut Nature que acompanyarà qualsevol plat excepte postres molt dolces.
Varietats
33% Xarel·lo
32% Macabeu
18% Parellada
17% Chardonnay
Analítica
Alcohol (% vol): 11'90
Acidesa total (g/l): 3,80
Acidesa volàtil (g/l): 0,21
Sucre (g/l): ) 1,20
SO2 (mg/l): 12/64
pH: 3,22
Nota de tast
COLOR: Color groc or-nou pàl·lid i rivet, pell de llimona, de bombolla fina, bon despreniment i d'ascensió constant, corona àmplia i ben marcada, llàgrima fina i certa sensació densa.
AROMES: Aromes de record de fruita fresca (pera, poma al forn i plàtan madur), floral (pom de flor seca), notes vegetals (palla seca) i balsàmic (fulla de pi) i presència de notes de criança (pa cuit, torrats, llevat secs) i fons de bosc humit.
BOCA: Pas en boca d'entrada fresca i agradable, carbònic força integrat i suau a la boca i acidesa fresca (aranja, pell de llimona), sec, de postgust fruitat i llarga persistència i sensació cremosa, estructurat i de retrogust balsàmic i suaument mineral (guix, alga seca).
Cava ecològic
És un cava ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.
Les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l'ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides, etc.). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d'aquestes substàncies.
Reconeixements
CHALLENGE INTERNATIONAL DU VIN
MEDALLA DE BRONZE
Atorgada 2008 - Concurs de França
MESTRES TASTAVINS I CELLERS
DE CATALUNYA
MEDALLA D'ARGENT
Atorgada 2008 - XIII Concurs de Vins
i Caves de Catalunya Girovi'08
- Medalles de Catalunya.