CAVA BRUT

NATURE RESERVA

Cava Reserva amb més de 24 mesos de criança en les nostres caves. En el moment del desgorjament no afegim cap tipus de licor d’expedició mantenint el sucre residual a nivells mínims. Sec, seriós, rodó i madur. És, doncs, un cava Brut Nature que acompanyarà qualsevol plat excepte postres molt dolces.

 

Varietats
40% Xarel·lo

34% Macabeu

15% Chardonnay

11% Parellada

Analítica

Alcohol (% vol): 11'85

Sucre (g/l): ) 1,20

Acidesa total (g/l): 4,00

SO2 (mg/l): 14/58

Acidesa volàtil (g/l): 0,20

pH: 3,10

Nota de tast

COLOR: Groc palla pàl·lid de reflexos verdosos, de bombolla fina i d’ascensió lenta i constant, corona mitja-alta, brillant i llàgrima present.


AROMES: Sensació de nas marcat per fruita blanca madura (poma al forn, préssec, meló) i evidentment notes de criança sobre lies, on apareixen aromes més complexes com pa torrat, brioix, llevat i bolet, amb rerefons mineral (calcari) i herba seca.

BOCA: L’entrada en boca harmonitza l’absència de sucres amb una sensació cremosa de la criança, acidesa mitja, cítrica, de carbònic present però en segon pla, final lleugerament amarg i postgust llarg de record mineral i quelcom vegetal (fulla de te, sotabosc).

Cava ecològic

És un cava ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l'ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides, etc.). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d'aquestes substàncies.

 

Reconeixements

CHALLENGE INTERNATIONAL DU VIN

MEDALLA DE BRONZE
Atorgada 2008 - Concurs de França

MESTRES TASTAVINS I CELLERS
DE CATALUNYA

MEDALLA D'ARGENT
Atorgada 2008 - XIII Concurs de Vins
i Caves de Catalunya Girovi'08

- Medalles de Catalunya.