top of page
Cava_Brut_Nature_wix.jpg
Segell-Elaborador-Integral_fitxes.png
Segell-Vegano_fitxes.png
Segell-Fulla-CCPAE_fitxes.png

CAVA BRUT

NATURE RESERVA

Cava Reserva amb més de 24 mesos de criança en les nostres caves. En el moment del desgorjament no afegim cap tipus de licor d’expedició mantenint el sucre residual a nivells mínims. Sec, seriós, rodó i madur. És, doncs, un cava Brut Nature que acompanyarà qualsevol plat excepte postres molt dolces.

 

Varietats
41% Xarel·lo

36% Macabeu

16% Chardonnay

07% Parellada

Analítica

Alcohol (% vol): 11'95

ATT (g/l): 3,80 àcid tartàric

AVR (g/l): 0,21 àcid acètic

Sucre (g/l): ) 0,90

SO2 (mg/l): 12/67

pH: 3,20

Nota de tast

COLOR: Color groc or-nou pàl·lid i ribet verdós, de bombolla fina, bon despreniment i d’ascensió constant, corona àmplia, ben marcada i persistència llarga, llàgrima fina i brillant.


AROMES: Aromes de record de fruita fresca (pera, poma Golden i plàtan madur), floral (flor blanca), notes vegetals (molsa seca) i balsàmic (fulla de pi) i presència de notes de criança (pa cuit, torrats, llevat fresc) i fons de bosc i terra humida.

BOCA: Pas en boca d'entrada fresca i agradable, carbònic força integrat, suau a la boca i caràcter cremós, acidesa fresca (pell de llimona, anou verda), sec, de postgust fruitat i llarga persistència i sensació cremosa, estructurat i de retrogust balsàmic (eucaliptus) i suaument mineral (granit, alga seca).

Cava ecològic

És un cava ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l'ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides, etc.). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d'aquestes substàncies.

 

Reconeixements

CHALLENGE INTERNATIONAL DU VIN

MEDALLA DE BRONZE
Atorgada 2008 - Concurs de França

MESTRES TASTAVINS I CELLERS
DE CATALUNYA

MEDALLA D'ARGENT
Atorgada 2008 - XIII Concurs de Vins
i Caves de Catalunya Girovi'08

- Medalles de Catalunya.

bottom of page