Cava_Brut_Nature_wix.jpg
vegano_transparent_rahmen.png
UE_JPG_verd.jpg

CAVA BRUT

NATURE RESERVA

Cava Reserva amb més de 24 mesos de criança en les nostres caves. En el moment del desgorjament no afegim cap tipus de licor d’expedició mantenint el sucre residual a nivells mínims. Sec, seriós, rodó i madur. És, doncs, un cava Brut Nature que acompanyarà qualsevol plat excepte postres molt dolces.

 

Varietats
36% Xarel·lo

32% Macabeu

17% Parellada

15% Chardonnay

Analítica

Alcohol (% vol): 11'75

Sucre (g/l): ) 1,25

Acidesa total (g/l): 3,95

SO2 (mg/l): 12/72

Acidesa volàtil (g/l): 0,27

pH: 3,19

Nota de tast

COLOR: Color groc llimona pàl·lid i tons palla-coure, de bombolla petita i de bon despreniment constant, corona potent i persistent i llàgrima fina.


AROMES: Aromes franques de record floral (flor i palla seca, fulla de té), fruita blanca, pell de cítrics i final amb moderada presència de notes de criança sobre mares (llevat, bolet, fruit sec i crema pastissera).

BOCA: De pas en boca fresc i rodó, les notes de fruites madures (poma, préssec blanc madur) i sensació de carbònic cremós integrat i acidesa cítrica, confereixen sensació refrescant i de post gust llarg i retronasal balsàmica (eucaliptus, sotabosc).

Cava ecològic

És un cava ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l'ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides, etc.). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d'aquestes substàncies.

 

Reconeixements

CHALLENGE INTERNATIONAL DU VIN

MEDALLA DE BRONZE
Atorgada 2008 - Concurs de França

MESTRES TASTAVINS I CELLERS
DE CATALUNYA

MEDALLA D'ARGENT
Atorgada 2008 - XIII Concurs de Vins
i Caves de Catalunya Girovi'08

- Medalles de Catalunya.