CAVA BRUT

RESERVA Ecològic

Cava jove on destaca la fruita. Criança mínima de 15 mesos en les nostres caves. Durant el desgorjament afegim el licor d’expedició que li dóna la seva personalitat de Brut i potencia les notes fruitades. Ideal per acompanyar tot un àpat, des de l’entrant fins a les postres o un bon aperitiu.

 

Varietats

34% Xarel·lo
30% Parellada
25% Macabeu
11% Chardonnay

 

Analítica:

Alcohol (% vol): 11'75

Sucre (g/l): 9,70

Acidesa total (g/l): 3,90

SO2 (mg/l): 14/70

Acidesa volàtil (g/l): 0,18

pH: 3,13

Nota de tast

COLOR: Color groc or pàl·lid de reflexos llimona-verdosos, de bombolla petita i despreniment constant, corona persistència i llàgrima mitja

AROMES: Aromes fresques de record fruitat (pera, cítric), floral (flor seca, fulla de té) lleuger toc vegetal balsàmic (herba tallada, menta) i final de record suaument terciari (llevadura seca, ametlla torrada).

BOCA: Pas en boca alegre, fresc i viu, sensació de carbònic cremós i integrat al paladar, acidesa cítrica (pell de mandarina), de post gust llarg i fresc i lleugerament dolç,  retronasal balsàmic i de fruita madura (préssec, albercoc) i final cítric.

Cava ecològic

És un cava ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l'ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides, etc.). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d'aquestes substàncies.

 

Reconeixements

CONCOURS DECANTER
MEDALLA D'ARGENT

Atorgada 2019-Concurs United Kingdom

CONCOURS MUNDUS VINI
MEDALLA D'OR

Atorgada 2019-Concurs d'Alemanya

INTERNATIONAL CHALLENGE 2018

COMMENDED WINNER (Guardonat amb un premi)

Atorgada 2018-Concurs de United Kingdom

CONCOURS MONDIAL
DE BRUXELLES

MEDALLA D'ARGENT
Atorgada 2013-Concurs de Brussel·les

CONCOURS MONDIAL
DE BRUXELLES

MEDALLA D'ARGENT

Atorgada 2010-Concurs de Brussel·les

 

JAPAN WINE CHALLENGE 2009

MEDALLA DE BRONZE

Atorgada 2009-Concurs de Tokio (Japó)

VCM-collita-propia-OK.png