top of page
Cava_Renardes_wix.jpg
Segell-Elaborador-Integral_fitxes.png
Segell-Vegano_fitxes.png
Segell-Fulla-CCPAE_fitxes.png

CAVA FINCA RENARDES
BRUT NATURE Ecològic

Cava amb un mínim d'un any de criança. Generós, amable, tradicional i noble. Ideal per maridar amb totes les possibilitats que ofereix
la nostra cuina mediterrània.

 

Varietats

33% Xarel·lo

32% Macabeu

18% Parellada

17% Chardonnay

Fermentació

2ª fermentació en ampolla durant 45 dies a 13ºC i criança sobre lies fines fins al moment de desgorjat durant un mínim de 12 mesos.

Analítica

Alcohol (% vol): 11'90

Acidesa total (g/l): 3,85

Acidesa volàtil (g/l): 0,19

Sucre (g/l): 0,75

SO2 (g/l): 13/68

pH: 5,85

Nota de tast

COLOR: Color groc or-nou pàl·lid i ribet verd-llimona, de bombolla fina, bon despreniment i d’ascensió constant, corona àmplia i ben marcada, llàgrima fina.

 

AROMES: Aromes de record de fruita fresca (pera, poma verda, plàtan verds), floral (flor de taronger i pom de flor seca), notes vegetals (palla seca) i balsàmic (fulla de pi) i presència de notes de criança (pa cuit, torrats, llevat sec).

BOCA: Pas en boca d’entrada fresca i agradable, carbònic força integrat i suau a la boca i acidesa fresca (aranja, pell de llimona), sec, de postgust fruitat i llarga persistència i sensació cremosa, estructurat i de retrogust balsàmic i suament mineral (guix, alga seca).

És un cava ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

 

Les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l'ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides, etc.). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d'aquestes substàncies.

bottom of page