CAVA FINCA RENARDES
BRUT NATURE Ecològic

Cava amb un mínim d'un any de criança. Generós, amable, tradicional i noble. Ideal per maridar amb totes les possibilitats que ofereix
la nostra cuina mediterrània.

 

Varietats

36% Xarel·lo

32%  Macabeu

17% Parellada

15% Chardonnay

Fermentació

2ª fermentació en ampolla durant 45 dies a 13ºC i criança sobre lies fines fins al moment de desgorjat durant un mínim de 12 mesos.

Analítica

Alcohol (% vol): 11'70

Sucre (g/l): 0,85

Acidesa total (g/l): 3,85

SO2 (g/l): 13/72

Acidesa volàtil (g/l): 0,27

pH: 3,09

Nota de tast

COLOR: Color groc or-nou pàl·lid i ribet palla, de bombolla fina, bon despreniment i d’ascensió constant, corona amplia i persistent, llàgrima fina.

 

AROMES: Aromes de record de fruita fresca (pera, poma verda), plàtan madur, floral (mimosa i pom de flor seca), notes vegetals (palla seca) i balsàmic (resina) i mitja sensació de criança (pa cuit, torrats).

BOCA: Pas en boca d’entrada fresca i agradable, carbònic suau a la boca i amb presència, acidesa refrescant (aranja), sec, de postgust fruitós i mitja-llarga persistència i sensació cremosa i amb cos.

És un cava ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

 

Les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l'ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides, etc.). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d'aquestes substàncies.