Cava_Renardes_wix.jpg
UE_JPG_verd.jpg

CAVA FINCA RENARDES
BRUT NATURE Ecològic

Cava amb un mínim d'un any de criança. Generós, amable, tradicional i noble. Ideal per maridar amb totes les possibilitats que ofereix
la nostra cuina mediterrània.

 

Varietats

33% Xarel·lo

32% Macabeu

18% Parellada

17% Chardonnay

Fermentació

2ª fermentació en ampolla durant 45 dies a 13ºC i criança sobre lies fines fins al moment de desgorjat durant un mínim de 12 mesos.

Analítica

Alcohol (% vol): 11'90

Acidesa total (g/l): 3,85

Acidesa volàtil (g/l): 0,19

Sucre (g/l): 0,75

SO2 (g/l): 13/68

pH: 5,85

Nota de tast

COLOR: Color groc or-nou pàl·lid i ribet verd-llimona, de bombolla fina, bon despreniment i d’ascensió constant, corona àmplia i ben marcada, llàgrima fina.

 

AROMES: Aromes de record de fruita fresca (pera, poma verda, plàtan verds), floral (flor de taronger i pom de flor seca), notes vegetals (palla seca) i balsàmic (fulla de pi) i presència de notes de criança (pa cuit, torrats, llevat sec).

BOCA: Pas en boca d’entrada fresca i agradable, carbònic força integrat i suau a la boca i acidesa fresca (aranja, pell de llimona), sec, de postgust fruitat i llarga persistència i sensació cremosa, estructurat i de retrogust balsàmic i suament mineral (guix, alga seca).

És un cava ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

 

Les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l'ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides, etc.). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d'aquestes substàncies.