CAVA FINCA RENARDES
BRUT NATURE Ecològic
Cava amb un mínim d'un any de criança. Generós, amable, tradicional i noble. Ideal per maridar amb totes les possibilitats que ofereix
la nostra cuina mediterrània.
Varietats
43% Macabeu
30% Xarel·lo
14% Chardonnay
13% Parellada
Fermentació
2ª fermentació en ampolla durant 45 dies a 13ºC i criança sobre lies fines fins al moment de desgorjat durant un mínim de 12 mesos.
Analítica
Alcohol (% vol): 11'65
Acidesa total (g/l): 4,05 àcid tartàric
Acidesa volàtil (g/l): 0,15 àcid acètic
Sucre (g/l): 1,20 (glucosa+fructosa)
SO2 (g/l): 12/71
pH: 3,12
Nota de tast
COLOR: Color groc-palla pàl·lid i ribet verd-llimona, de bombolla fina, bon despreniment i d’ascensió constant, corona mitja i ben marcada, llàgrima fina.
AROMES: Aromes de record de fruita fresca (pera, poma golden i plàtan madur), floral (magnòlia, pom de flor seca), notes vegetals (palla seca), mineral (calç, terra humida) i presència de lleugeres notes de criança (pa cuit, bolet, llevat sec).
BOCA: Pas en boca d’entrada fresca i agradable, carbònic força integrat i suau però amb presència a la boca i acidesa fresca (aranja, pell de llimona), sec, de postgust fruitat i llarga persistència i sensació cremosa, estructurat i de retrogust de fruita madura, balsàmic i suaument mineral (alga seca, llicorella) i làctic (mantega).
És un cava ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agraria Ecològica), qui controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.
Les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l'ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides, etc.). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d'aquestes substàncies.