muntatge_amb_centillo2003.jpg

NEGRE PASSIÓ

Edició Exclusiva 2003 Reserva

Gran vi Reserva del nostre celler elaborat amb raïm de les nostres vinyes més velles. Verema manual amb caixes. Vi d’elaboració tradicional, emblemàtic amb una llarga criança en botes de roure americà francès i hongarès (mínim de 14 mesos), que li dona una personalitat i complexitat molt especial. Ha de respirar per manifestar les notes complexes i madures de la seva llarga criança. Indicat per acompanyar plats de llegums ben guisades, carns de tot tipus, rostits i per les llargues sobretaules de la nostra cultura mediterrània.

 

Varietats
57% Cabernet Sauvigon

43% Ull de Llebre

Analítica

Alcohol (% vol): 13'50

Acidesa total (g/l): 3,85

Acidesa volàtil (g/l): 0,74

Sucre (g/l): 1,78

SO2 (mg/l): 14/77

pH: 3,37

Nota de tast

COLOR: Color roig robí caoba ribet roig-caoba de capa alta, dens i potent llàgrima tenyida i de caiguda lenta.

AROMES: Aromes marcadament terciaris derivats de la criança en barrica i posterior ampolla on sobresurten aromes vegetals (fulles de tabac i camamil·la), torrefactes (cafè, bosc i carbó humit), notes de fruites de licor i fruites seques (pruna, figa) i retronasal de fruits secs torrats (pinyons, ametlla caramel·litzada).


BOCA: En boca presenta una entrada potent i elegant, amb predomini del caràcter terciari, notes de record de conyac, presencia de tanins madurs que aporten vivacitat, espècies dolces i final mineral (grafit, guix) i postgust llarg i sedós a final de paladar.

 

Reconeixements

THE INTERNATIONAL
WINE & SPIRIT COMPETITION

MEDALLA D'OR
Atorgada 2007 - Prestigiós Concurs Internacional del Regne Unit.

SELECTION MONDIALES

CANADÀ 2007

Atorgada 2007- Reconeixement

a la qualitat internacional.