Negre_St.Clara_wix.jpg
vegano_transparent_rahmen.png
UE_JPG_verd.jpg

NEGRE VINYA SANTA CLARA 2021 Ecològic

Monovarietal procedent de la parcel·la  “Santa Clara” plantada l’any 1991, que es caracteritza per tenir un sol argilós-sorrenc, calcari, molt pobre en matèria orgànica. L’estructura i potència de la varietat que obtenim amb en aquest tipus de terrer, queda suavitzada pel delicat treball al celler obtenint un vi ric, fruitat, decidit, expressiu, però a la vegada melós, harmònic, alegre i viu. Es un vi pur, no maquillat per la fusta, una simfonia de sabors dins la copa.

 

Varietat
100% Cabernet Sauvignon

Analítica

Alcohol (% vol): 14'40

Acidesa total (g/l): 3,80

Acidesa volàtil (g/l): 0,66

Sucre (g/l): 6,60

SO2 (mg/l): 32/83

pH: 3,56

Nota de tast

COLOR: Color roig robí voraviu morat, de capa mitja-alta, llàgrima espessa i poc tenyida.

AROMES: En nas apareixen potents notes de fruites negres madures com la maduixa, cirera i préssec i de raïm, sobre fons de vegetals (fulla de tomaquera), dolç i cert toc final de guix.

BOCA: Pas en boca agradable i divertit, equilibrat en alcohol-acidesa on els tanins presents són compensats per una punta de dolçor residual, tacte cremós i fruitós, llarg postgust i retrogust una mica especiat-vegetal (pebre verd, ginebre).

Vi ecològic

És un vi ecològic, certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), que controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat
i comercialització.

Les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses
amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l’ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides, etc.). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d’aquestes substàncies.

Reconeixements

53è CONCURS DE VINS DE QUALITAT DO. PENEDÈS

Medalla d'Argent

Atorgada 2019