top of page
Negre_St.Clara_wix.jpg
vegano_transparent_rahmen.png
UE_JPG_verd.jpg

NEGRE VINYA SANTA CLARA 2023 Ecològic

Monovarietal procedent de la parcel·la  “Santa Clara” plantada l’any 1991, que es caracteritza per tenir un sol argilós-sorrenc, calcari, molt pobre en matèria orgànica. L’estructura i potència de la varietat que obtenim amb en aquest tipus de terrer, queda suavitzada pel delicat treball al celler obtenint un vi ric, fruitat, decidit, expressiu, però a la vegada melós, harmònic, alegre i viu. Es un vi pur, no maquillat per la fusta, una simfonia de sabors dins la copa.

 

Varietat
100% Cabernet Sauvignon

Analítica

Alcohol (% vol): 13'75

ATT (g/l): 5,30 àcid tartàric

AVR (g/l): 0,41 àcid acètic

Sucre (g/l): 7,70 glucosa+fructosa

SO2 (mg/l): 37/112

pH: 3,37

Nota de tast

COLOR: Color roig robí i reflexos vermell-blavosos, sensació untuosa i capa mitja, brillant, llàgrima potent lleugerament tenyida i caiguda lenta.

AROMES: Aromes amb predomini de fruites fresques tant vermelles (maduixa àcida, pruna vermella) com fruites negres madures (cirera, mora), suaus tocs vegetals i balsàmics (fulla de tomaquera, menta seca), caramel i record mineral calcari.

BOCA: Pas en boca amable i sedós, endolcit pel sucre natural residual, d’alcohol moderat i tanins lleugers harmònics, postgust llarg i equilibrat en taní-alcohol i acidesa cítrica refrescant, obrint-se a via retronasal cap a notes fruitades fresques (préssec madur, gerd).

Vi ecològic

És un vi ecològic, certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), que controla tot el seu procés de producció, elaboració, envasat
i comercialització.

Les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses
amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l’ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides, etc.). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d’aquestes substàncies.

Reconeixements

57è CONCURS DE VINS DE QUALITAT DO. PENEDÈS

Medalla de Bronze

Atorgada 2023

53è CONCURS DE VINS DE QUALITAT DO. PENEDÈS

Medalla d'Argent

Atorgada 2019

bottom of page